verzekering

Bij het runnen van een bedrijf zijn er vele verzekeringsopties die aandacht behoeven, van wettelijke vereisten zoals werkgeversaansprakelijkheidsverzekering en vlootverzekering, tot de basis van eigendomsverzekering en openbare aansprakelijkheidsverzekering, en dan die welke meer te maken hebben met persoonlijke keuze, zoals aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en functionarissen, de industrie of het product, of een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Het type bedrijfsverzekering dat u kiest kan afhangen van de omvang en het type bedrijf dat u runt, uw budget, en of uw klanten enige verzekeringseisen stellen aan de dekking die u heeft. In sommige contracten kan een bepaald dekkingsniveau in verschillende gebieden worden vastgelegd, wat natuurlijk uw uitgangspunt zal zijn voor hoeveel dekking er nodig is. Verzekeringen kunnen verwarrend zijn en het is essentieel om het goed te doen. Lee Rhodes, Financieel Adviseur bij Rhodes Advisory zegt “dat het belangrijk is om uw onderzoek in te zetten en precies te weten wat er gedekt gaat worden. De duivel zit in het detail met Verzekeringen en je moet precies weten welke dekking je nodig hebt en waarom, samen met het weten wat verzekeraars precies aanbieden.

Kies verstandig ook: “Net als bij je persoonlijke financiën moet je ook bij je bedrijf budgetteren. Bootstrapped bedrijven letten op elke cent, maar gevestigde bedrijven kunnen zelfgenoegzaam worden en geld kan door de scheuren heen sijpelen. Zorg ervoor dat je gedekt bent voor realistische verzekeringsmogelijkheden en kies de onwaarschijnlijke verstandig.”

” Er zijn vele risico’s en alternatieven te overwegen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf wordt gedekt in het geval van een of andere vorm van ramp, dus hier zijn een aantal tips in elk gebied om uw besluitvorming te helpen.

Aansprakelijkheidsverzekering voor werkgevers

Zodra uw bedrijf een personeelslid in dienst heeft, moet u een verzekering afsluiten om u te beschermen tegen een schadeclaim of ziekte die door de nalatigheid van de werkgever wordt gedekt. Of u nu iemand fulltime, parttime, contractueel, vrijwillig of als zelfstandige onder uw toezicht in dienst heeft, u bent verantwoordelijk voor hun welzijn. Er zijn vele redenen om een werkgeversaansprakelijkheidsverzekering nodig te hebben.

In het Verenigd Koninkrijk is de aansprakelijkheidsverzekering van de werkgever een wettelijke verplichting en je zou in de problemen kunnen komen als je dit niet als bedrijf hebt. Terwijl in de VS Worker’s compensation insurance eisen variëren per staat.

Publieke aansprakelijkheidsverzekering

Komen klanten bij u op bezoek? Het maakt niet uit of uw bedrijf een klein bedrijf aan huis is of een groot winkelcentrum en u heeft klanten die voet aan wal zetten in uw bedrijfspand, dan is het belangrijk om een openbare aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Dit is geen verplichte verzekering, maar dekt u wel als iemand tijdens het bezoek aan uw bedrijfspand een ongeluk of ander soort verlies lijdt.

Huisvestingsverzekering

Als u vanuit huis een bedrijf runt, dan dekt uw standaard woningverzekering u niet in geval van een ongeluk. Het is belangrijk om uw verzekeringsmaatschappijen hiervan op de hoogte te stellen, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat u gedekt bent voor zakelijk gebruik en eventuele extra risico’s kunnen inschatten. Er kunnen ook extra inhoudelijke eisen zijn, zoals het dekken van verlies van voorraad, apparatuur of zelfs het gebruik van apparatuur of gereedschap buitenshuis.

Vlootverzekering

Voertuigen die voor zakelijke doeleinden worden gebruikt, moeten worden gedekt door een motorrijtuigenverzekering. Een wagenparkverzekering dekt zowel kleine als grote wagenparken en het is misschien een verrassing om te weten dat u vanaf slechts drie voertuigen op één wagenparkverzekering kunt verzekeren. Er zijn vele soorten wagenparkverzekeringen, maar een gespecialiseerde verzekeringsmakelaar kan u adviseren en hun expertise aanbieden om ervoor te zorgen dat u de juiste wagenparkverzekering hebt wanneer u die het meest nodig hebt, en kan u ook adviseren over hoe u de premies van uw wagenparkverzekering laag kunt houden.

Onroerend goed verzekering

Zou u het zich kunnen veroorloven om al uw bedrijfseigendommen, apparatuur of voorraden te vervangen in geval van vernietiging, verlies of diefstal? Een eigendomsverzekering zal ervoor zorgen dat u gedekt bent in geval van een dergelijke gebeurtenis. Het is in deze situatie belangrijk dat u uw inboedelverzekering nauwkeurig berekent en niet onderverzekerd raakt. Maar liefst 80% van de bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en 75% van de bedrijven in de Verenigde Staten zijn momenteel onderverzekerd, wat kan resulteren in een enorme nasleep van verliezen. Zorg ervoor dat u ook dekking overweegt voor bedrijfsonderbreking terwijl ofwel het onroerend goed wordt herbouwd ofwel u herstelt van uw handelsverlies in het geval van een ramp, en vergeet niet om belangrijke nieuwe aankopen toe te voegen aan uw polis in de loop van de periode.

Aansprakelijkheid van bestuurders en functionarissen

Dit is meer in het algemeen een overweging voor grotere ondernemingen die financiële steun nodig kunnen hebben ter verdediging tegen onderzoeken naar het gedrag van hun leidinggevenden, maar kleinere ondernemingen lopen evenveel risico. De aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en leidinggevenden dekt u voor alle onderzoeken naar het gedrag van uw leidinggevenden voor vermeende onrechtmatige handelingen die kunnen oplopen tot duizenden of zelfs tot een aantal van de volgende gevallen: – De aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders en leidinggevenden dekt u voor alle onderzoeken naar het gedrag van uw leidinggevenden voor vermeende onrechtmatige handelingen.

Comments zijn uitgeschakeld.