Verhuizen met vrienden

Jij bent de trotste eigenaar van een nieuw huis, maar voordat je hier intrekt moet er nog wel van alles aan je huis plaatsvinden. Het huis staat nog volledig leeg, is nog niet voorzien van de juiste kleuren en ga zo maar door. Gelukkig willen je vrienden hier graag bij helpen, waardoor het even hard werk is, maar ook weer zo gedaan. Om dit proces succesvol te laten verlopen, geven we je in deze blog vier essentials die bij jou aanwezig moeten zijn.

  1. Auto’s

Eerst is het zaak om alles wat in jouw oude huis stond, naar je nieuwe huis te krijgen. Aangezien de meeste mensen niet een huis verder gaan wonen, heb je hiervoor dus vervoer nodig. Sommige mensen kiezen ervoor om hiervoor een vrachtwagen te huren, maar dat is nergens voor nodig als jij en je vrienden allemaal over een auto beschikken. Natuurlijk moet er wat knoop- en trekwerk aan van pas komen, maar zodra alle auto’s volgeladen zijn, ben jij klaar om te beginnen!

  1. Playlist

Het leuke aan verhuizen met vrienden is dat er altijd een geweldige sfeer hangt. Tenminste, als jij daar de vrijheid voor biedt. Een goede playlist draagt hier enorm aan bij. Door het hele huis hoor je je vrienden meezingen met hits die jullie al jaren kennen, afgewisseld met de hits van vandaag. Word niet boos als je één van je vrienden een pauze ziet nemen of even een dansje te wagen, want dit werkt alleen maar bevorderend voor de sfeer.

  1. Telescoopladder

Veiligheid is het belangrijkste onderdeel van verhuizen. Omdat je regelmatig te werk gaat met zware materialen op redelijke hoogtes, is het goed dat je beschikt over het juiste materiaal om dit veilig uit te voeren. Zo raden wij een telescoopladder kopen enorm aan, omdat je hiermee verschillende hoogtes bereikt op veilige wijze. Zet ter controle ook iemand onderaan de ladder, zodat jij zeker weet dat ook het hoge werk correct wordt uitgevoerd.

  1. Snacks

Klaar met klussen? Dan is het tijd om gelijk van je nieuwe huis te gaan genieten! Iedereen kan op je bank neerploffen, want de laatste stop regel enkel jij: de snacks! Of jij er nou voor kiest om de frituurpan aan te zetten of een lekkere pizza te bestellen, een snack zorgt er aan het einde van de dag voor dat je goed afsluit en dat iedereen tevreden kan terugkijken op de verhuisdag.

Succes!

Nu jij weet hoe je je kunt voorbereiden, is er niks dat je nog tegenhoudt. We wensen je heel veel succes!

Comments zijn uitgeschakeld.